Spændende museumstur på Fyn

Onsdag den 17. maj 2023

 Vi skal opleve den dejlige natur på det nordlige Fyn. Vi skal besøge en række forskellige museer, hvor vi kan få genopfrisket gamle minder.

Efter vi er kommet på plads i bussen, kører vil til Morten Korch Museet, der ligger i den gamle vandmølle ved Fyllested nær Brenderup. Morten Korch er en af de mest omdiskuterede danske forfattere gennem tiden, og opfattet af manges forståelse af ”Danmark i gamle dage”

Derefter går turen til Kærsgård Gods lige i nærheden. Når man passerer gennem porten til gårdspladsen, er det som at køre ind i en svunden tid. Vi skal se en af de største samlinger af gamle hestekøretøjer, kareter og landbrugsmaskiner. Her skal vi nyde vores medbragte mad.

 Vi kører herefter til den fantastiske have Kongsdal, hvor vi gå en tur i den smukke have, som er kåret til én af Danmarks flotteste. Vi drikker kaffe her, inden vi kører hjem.

Pris kr. 595,-

Prisen er inkl. bustransport, rundvisning, 3 x entré (2 museer og Kongsdal Have) håndmadder og 1 øl/sodavand, kaffe og kage ved bussen.

Turen gennemføres med min. 35 tilmeldte. Forhåndstilmelding så hurtigt, som I har besluttet jer. Endelig tilmelding og betaling senest 8. april 2023.

Opsamling: Minigolfbanen kl. 9.00 , Lægehuset, Borgm. Hansensvej kl. 9.05, Mellemleddet kl. 9.10, Munkebo Kro kl. 9.20

Tilmelding til Marianne på telefon : 25 21 26 04

Kerteminde og Omegns Pensionistforening