GÅ I FÆNGSEL I HORSENS

11. OKTOBER 2023

Vi kører til Horsens og holder en kort pause på vej derop, hvor vi får en kop kaffe. Derefter kører vi til det gamle fængselsmuseum, hvor vi skal opleve et helt unikt indblik i livet bag de tykke mure. Turen går rundt i cellerne samt syge- og isolationsafdelingen.

Der er også en rockergang, skolestue og fængselskirke.

Kom tæt på fængselslivet som både fanger og ansatte har oplevet det i mere end 150 år. Og én ting som alle har kunnet høre i de mange år, har været de smækkende aflåste jerndøre.

Gæster med rollator kan også færdes i størstedelen af museet, som er nemt at besøge på egen hånd. Der er afmærket med pile osv.

Når vi er fyldt op med nye indtryk, kører vi til en hyggelig kro, hvor der venter os en dejlig 2-retters middagsmenu.

Turen går derefter hjem efter en spændende dag. Vi holder et stop, hvor vi får kaffe og kage ved bussen. Vi er i Kerteminde sidst på eftermiddagen.

Pris pr. person kr. 625,-

Prisen er inkl., bustransport, entré til Museet, 2-retters middag (ekskl. drikkevarer) kaffe ved bussen på udturen og kaffe og kage ved bussen på hjemturen.

Turen gennemføres med min. 40 tilmeldte. Forhåndstilmelding så hurtigt, som I har besluttet jer. Endelig tilmelding og betaling senest 30. august 2023.

Opsamling: Minigolfbanen kl. 8.30, Lægehuset Borgm. Hansensvej kl. 8.40, Mellemleddet kl. 8.50, Munkebo Kro kl. 9.00

Tilmelding til Marianne på telefon : 25 21 26 04

Kerteminde og Omegns Pensionistforening